KNOBIA

Digital Marketing

Ydelser

Digital Marketing du kan forstå

Sidder du og mangler hjælp til f.eks. SoMe content eller tekstforfatning?
Jeg kan hjælpe med Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube.
Både med annoncering og branding, eller mangler du en til at administrere dine virksomhedsprofiler på de sociale medier?
Det kan også være at du har brug for hjælp til SEO?

Book 20 minutters samtale med mig.

Ydelser

Sociale medier ikon til digital marketing

Sociale Medier

Brug for hjælp på de sociale medier?Jeg hjælper både på Facebook, Instagram, LinkedIn og Youtube. Både med annoncering, branding eller organiske opslag. Jeg hjælper også gerne med, at administrere dine virksomhedsprofiler på de sociale medier.

SEO ikon billede

SEO

Søger du hjælp til SEO? Jeg kan hjælper dig med søgeordsanalyser, SEO programmer som kan fortælle, hvor du kan forbedre din hjemmeside og ikke ligge på side 37 på Google. Jeg påtager mig gerne dit SEO arbejde og hjælper dig frem!

tekstforfatning ikon billede

Tekstforfatning

Mangler du hjælp til tekstforfatning til din evt. nye hjemmeside, eller skal du have skrevet gode tekster til de social medier? Eller er dine nuværende tekster blevet gamle og trætte? Jeg hjælper dig gerne videre i teksten...

Digital Marketing

Gør det du er god til

Som jeg næsten altid siger til mine kunder er, at de skal gøre det, de er gode til og jeg klarer det andet.

For jeg tror på, at vejen frem er et sundt samarbejde bygget på tillid, relationer og ansvar. For mit fokus vil altid være der, hvor værdien bliver størst for dig og din virksomhed.

Der sidder desværre bare rigtig mange virksomheder, som ikke får den opmærksomhed som de fortjener. Oftest fordi folk ikke ved hvordan, man skal føre sig frem i den digitale verden.

Jeg kan skabe indhold til de sociale medier, som du ikke selv kan. Jeg kan gøre dine kampagner eller annoncer helt unikke. I mit arbejde bruger jeg redskaber såsom skarpe fangende tekster, mit professionelle kamera, min drone og redigeringsprogrammer.

Jeg skaber nemlig kontakten til dine kunder på den ene eller anden måde, for jeg sætter nemlig dine digitale fodspor. En stærk tilstedeværelse som skiller sig ud på de sociale medier kan hjælpe med, at vækste din virksomhed og nå nye højder.

Digital Marketing med Rikke og computer - om mig

Fast samarbejde

PRISER

BASIC

1 dag om måneden

4.400 kr.

Pr. dag / ex. moms

FARVORIT

5/5

PRO

1 dag om ugen

4.100 kr.

4.800 kr.

Pr. dag / ex. moms

MEDIUM

2 dage om måneden

4.300 kr.

Pr. dag / ex. moms

Udvalgte kunder

Når du vælger mig, er du garanteret et trygt samarbejde, du kan stole på.

Søgemaskineoptimering

7 SEO tips gratis til dig fra KNOBIA

Hvordan får du dine læser/kunder lyst til, at klikke sig rundt på din hjemmeside?

Her får du en af KNOBIA’s tjeklister.

  1. Du skal bidrage med ny information f.eks. ekspert viden
  2. Længden på dine URL’s skal ikke kun bestå af 50 ord. Du skal skrive dem så udtømmende som du kan, altså kom til bund. Men heller ikke længere end det. Husk du skal lave tekster til mennesker og hjælpe dem.
  3. Gør det nemt for den besøgende, at de kan finde svar på det, de har søgt efter ude på google. Det kan du f.eks. gøre i en indholdsfortegnelse eller fortælle fra start med en introduktion hvad de kommer til, at lære længere nede på siden. Brug dermed beskrivende underoverskrifter.
  4. Giv dem en premium oplevelse igennem billeder eller videoer. Dermed også gennem flot grafisk arbejde og hjemmesideopbygning.
  5. Vis endelig byline (hvem der har skrevet indlægget)
  6. Giv dem mere værdi, end de havde før de besøgte lige præcis din hjemmeside.
  7.  Intern linkbuilding.
SEO ikon billede
SMART mål Trappe KNOBIA 5

Ydelser

Digital Markedsføring der skaber resultater

Digital marketing er også det vi kalder for online markedsføring. Det dækker altså over enhver form for markedsføring, der foregår over internetbaserede kanaler. Helt kort handler det om at promovere din virksomhed eller dine produkter, der hvor dine kunder eller potentielle kunder er.

Digital marketing kan altså være mange ting, så hvad kan KNOBIA hjælpe med? Ja KNOBIA kan hjælpe dig og din virksomhed med både synlighed, vækst i salg og gøre, at dine kunder vender tilbage.

Hver virksomhed har nemlig sin helt egen historie og jeg hjælper med at sætte digitale fodspor. KNOBIA forstår vigtigheden i at skabe individuelle og unikke kampagner for hver virksomhed, jeg arbejder med.

Så vil du have skabt digitale resultater?

Kontakt mig

Book aftale

Kom i gang nu

© KNOBIA | Solsikkevej 128, 8700 Horsens | CVR: 43846507