KNOBIA

Dronevideo og billeder

Dronevideo og billeder

Dronevideo i Horsens

Du kan her på siden læse om hvad KNOBIA kan tilbyde af luftfoto, redigering, dronevideo og billeder. Hvad du kan bruge droneoptagelser til og søger du på priser, kan du finde mine startpriser på dronevideo, dronebilleder eller luftfotos, du er også velkommen til at kontakte mig for et tilbud.

KNOBIA leverer dronevideoer og billeder i Horsens kommune uden betaling for transport, skal din video filmes udenfor Horsens, kan KNOBIA stadig hjælpe, men her bliver der et tillæg for transport.

Jeg optager dronevideo af præcis dine ønsker og behov. KNOBIA har specialiseret sig i, at optage og redigere til brug indenfor markedsføring. Så skal din virksomhed skille sig ud fra dine konkurrenter? Eller skal dine annoncer på de sociale medier være knivskarpe?

Virksomheder med en introduktionens video på forsiden, giver et meget klar billede af hvem din virksomhed er og hvad de kan tilbyde. Her kommer KNOBIA ind i billedet, for en sammensætning af dronevideoer og fede videoer filmet på land, kan give lige præcis dig den introduktionsvideo du søger til din virksomhed. Den kan derudover også bruges til de sociale medier.

Efter optagelserne er i hus, arbejder KNOBIA med at redigere fra sit kontor i Horsens.

tegnet drone ikon - dronevideo og billeder

Ydelser

Dronevideo ikon

Dronevideo

KNOBIA kan lave dronevideoer til brug på din hjemmeside, eller som du kan bruge til de sociale medier eller begge dele? KNOBIA kan få dine idéer og ønsker opfyldt.

Dronebillede kamera ikon

Dronebilleder

KNOBIA kan hjælpe dig med dronebilleder, som du kan bruge på de sociale medier, i kampanger/annoncer eller som du kan gøre brug af på din hjemmeside.

Luftfoto ikon

Luftfoto

KNOBIA tilbyder luftfoto i høj kvalitet. Så skal din bolig, ejendomme, erhverv eller andre objekter formidles på en helt unik måde?

øje ikon

Redigering

Premiere Pro og Photoshop er KNOBIA's værktøjer, når der skal redigeres i videoer og billeder.

Markedsføring

Dronevideo og billeder til markedsføring

KNOBIA ved hvordan din virksomhed kommer til, at skille sig ud fra dine konkurrenter. Igennem dronefilm / dronevideo kan man give kunder et indblik i, hvem din virksomhed er og hvad i kan tilbyde. KNOBIA sammensætter dronefilm med klip filmet fra jorden, for at afdække alle vinkler. På denne måde kan KNOBIA skabe utrolig eksklusivt indhold til din hjemmeside, til de sociale medier eller til brug indenfor jeres generelle markedsføring.

Så ønsker du flotte videoer eller billeder fra luften eller af ting, som kan være svært tilgængelige? Så er dronevideoer og billeder en oplagt løsning til at markedsføre jer.

KNOBIA logo i farver

Prisforslag

Dronearbejde

Dronevideo

Priser fra

2.499 kr.

ex. moms

Dronebilleder

Priser fra

1.495 kr.

ex. moms

Luftfoto

Priser fra

995 kr.

ex. moms

Dronevideo og billeder

Kvalitet, drone & certifikat

Her kan du se en lille virksomhedsvideo om Nordic Coating i Horsens.

Jeg optager normalt i Full HD, men ønsker du optagelser i 4K eller slowmotion kan dette også klares. Droner må flyve i en max højde på 120 meter og KNOBIA har ikke en drone over 250 gram. Fordi det giver mig mange flere muligheder, jeg kan nemlig flyve lovligt rigtig mange steder. Selvom min drone er lille, har den en meget stor sensor, som gør det muligt at tage meget skarpe billeder. 

Jeg er certificeret og alt bliver lavet lovligt. Jeg benytter også copyright fri musik, så hvis der skal lyde eller musik på i baggrunden, klare KNOBIA også dette.

Udvalgte kunder

Når du vælger mig, er du garanteret et trygt samarbejde, du kan stole på.

Dronefilm

Hvad er vigtig, når man skal have lavet en dronefilm til ens virksomhed?

Det er vigtigt at vide formålet med dronefilmen, der skal til start ligges en plan. Hvad skal filmen vise? Hvilke vinkler skal rammes? Hvor skal filmen bruges? Hvilket budskab skal komme ud igennem filmen? og hvem er jeres målgruppe? Når dette er beskrevet kan jeg begynde, at lave en forberedelse inden optagelserne skal laves.

Vejret spiller også en stor rolle her, jeg filmer ikke i regnvejr eller under -10 grader.

Kontakt KNOBIA for et uforpligtende tilbud på jeres opgave. 

Ofte stillede spørsgmål

FAQ

KNOBIA er her for at hjælpe dig alle 7 dage i ugen og svarer dig inden 24 timer. Derudover kan du finde svar på de ofte stillede spørgsmål lige her.

tegnet drone ikon - dronevideo og billeder

Prisen på en dronevideo afhænger af flere ting. Såsom lokation, længden af videoen, antal optagelser, redigering og efterredigering. Priser på en dronevideo kan starte fra omkring de 2.000 kr. til omkring de. 20.000 kr. 

Ja jeg tilbyder også hyperlapse optaget med min drone. Droner kan flyve og bevæge sig i et 3D rum, hvilket giver større frihed til, at lave videoer fra alle vinkler og højder. En hyperlapse er en masse billeder, som bliver taget over en længere periode i luften, imens en drone bevæger sig i en bestemt retning. Jeg bruger hyperlapse til at vise f.eks. byer, skyer eller landskab. Man kan lave utrolige mange fede videoer med hyperlapse.

Ja jeg kan optage i slowmotion og 4K i slowmotion.

Det kommer helt an på hvad du skal bruge dine videoer/billeder til, jeg vil gerne rådgive dig.

Jeg kan levere i 4:3, 16:9 og 9:16 format. 16:9 format er det normale format at levere filmklip og billeder i. Kigger vi så på 9:16 formatet, passer denne format til de sociale medier såsom stories og Instagram.

Jeg optager normalt i Full HD, men ønsker du optagelser i 4K eller slowmotion (eller 4K i slowmotion) kan dette også klares.

Ja der er 3 regler/begrænsninger som du kan læse om her.

  1. Jeg må ikke optage folk på private grunde, dog må jeg gerne optage på offentlige grunde. Det betyder at jeg ikke må filme dine naboer i deres have, men jeg må godt filme folk i gågaden.
  2. Jeg må ikke flyve på en privatgrund uden samtykke fra ejeren, men jeg må godt flyve på offentlige grunde. Det betyder at jeg ikke må filme henover alle dine naboers grunde uden deres samtykke.
  3. Jeg må ikke flyve over en større forsamling af mennesker, det kan f.eks. være en stor koncert. Men jeg må godt flyver over mindre mængder af mennesker, fordi min drone vejer under 250 gram.

Dette er ofte en forhindring for mange, da dronevideoer fylder meget, derfor kan de være besværlige at sende. Så KNOBIA tilbyder at man kan købe en harddisk, hvor jeg opbevare dine videoer på. Harddisken er din og så har du altid mulighed for at afhente den.

Ellers bliver dine billeder osv. overført til dig (sendt).

Kontakt mig

Book aftale

Kom i gang nu

© KNOBIA | Solsikkevej 128, 8700 Horsens | CVR: 43846507