KNOBIA

Grafisk design

Grafisk design ikon billede i KNOBIA farver

Ydelser

Hjælp til Grafisk Design

Sidder du og mangler hjælp til f.eks. et nyt logo, design af ikoner, opsætning af flyers, merchandise med logo? Eller mangler du en til at stå for alt dit grafiske arbejde?

Det kan også være at du har brug for hjælp til nye visitkort eller et banner? Eller at du har billeder, som skal en tur igennem Photoshop?

Book 20 minutters samtale med mig.

Ydelser

Illustrator ikon billede

Illustrator

KNOBIA arbejder i Illustator, her kan KNOBIA fremstille høj grafisk visuelt kvalitet. I dette program skaber KNOBIA f.eks. logoer, ikoner eller laver trykfiler klar.

Photoshop ikon billede

Photoshop

Skal dine billeder igennem photoshop? KNOBIA kan nemlig skabe magi i billeder. Så hvorfor spilde tiden på kedelige billeder, folk alligevel bare scroller væk fra?

Indesign ikon billede

Indesign

KNOBIA bruger Indesign til, at sammensætte billeder og tekst i høj visuelt kvalitet. Skal KNOBIA f.eks. lave din flyers eller brochure, er det i dette program det sker i.

Grafisk Design

Hvad skal din virksomhed udstråle?

Den visuelle indentitet taler for din virksomhed. Men hvad siger den? Derfor er førstehåndsindtrykket utrolig vigtig. Det er her det visuelle udtryk der er altafgørende, når vi snakker om førstehåndsindtryk. Virksomhedens visuelle identitet og grafiske design fastholder jeres besøgende, om det er på de sociale medier, jeres hjemmeside eller i jeres generelle markedsføring. Derfor vil KNOBIA også længere ind, ned og under din virksomhed. For det er ikke ligegyldigt hvad din virksomhed fortæller. Denne proces elsker KNOBIA, for det er her din virksomheds nye visuelle identitet bliver stærk og får vokseværk.

KNOBIA designer alt fra logo, til opsætning af brochure, design af visitkort og grafiske elementer til jeres sociale medier.   

Visitkort eksempel 2

Fast samarbejde

PRISER

BASIC

1 dag om måneden

4.400 kr.

Pr. dag / ex. moms

FARVORIT

5/5

PRO

1 dag om ugen

4.100 kr.

4.800 kr.

Pr. dag / ex. moms

MEDIUM

2 dage om måneden

4.300 kr.

Pr. dag / ex. moms

Marketing rådgivning håndtryk

Processen

Sådan desginer jeg et visuelt identitet

  • Jeg skal til at starte med helt ind i maskinrummet, så jeg forstår din virksomhed, behov, ydelser/produkter og vision.
  • Derefter bliver din målgruppe helt essentielt. Fordi jeg skal ind og forstå den, sætte mig i din målgruppes sted og måske inddrage dem aktivt.
  • Herefter vil jeg udfordre dig og din virksomhed, så jeg kommer længere ind, ned og under maskinrummet. Jeg skal helt ind til midten af kernen af din virksomhed og behovet.
  • Designprocessen er KNOBIA’s ynglings del, fordi her bliver alle ideer og bolde kastet op i luften, faciliteres og vejen skal lægges. Beslutninger som bare ikke kan tages på mavefornemmelser og følelser, men på indsigt og min faglighed.
  • Til sidst kommer vi frem til mit oplæg, hvor tæt dialog, humor, tillid og god energi er nøglen frem mod godkendelse af din virksomheds nye visuelle identitet og logo.

Udvalgte kunder

Når du vælger mig, er du garanteret et trygt samarbejde, du kan stole på.

logo

Lad det langtidsholdende logo shine

Hvad er et “godt” logo? Et logo skal ikke følge tidens tendenser, være flygtigt og kun være moderne i dette år. Men derimod være langtidsholdbar og ikke bare ride på den nuværende trend-bølge. Dit logo skal sætte banen for din virksomhed. Den skal ses i markedet op mod dine konkurrenter, ramme jeres maskinrum i virksomheden, den skal kunne vise jeres kernefortælling.

Logoprocessen skal være konkret og forståligt. Et logo har sin styrke, når du kan bruge det i stor størrelse og lille størrelse, for det tester KNOBIA igennem hele processen.

Alle logoer skal shine. Vi lever i et moderne samfund, hvor der bare ikke er tid til kedelige logoer, din målgruppe alligevel bare scroller væk fra. Spild af tid – Spild af arbejde. Logoer skal fange din målgruppes opmærksomhed, så skal dit logo skille sig ud fra mængden og være langtidsholdene?

Grafisk design billede

Kontakt mig

Book aftale

Kom i gang nu

© KNOBIA | Solsikkevej 128, 8700 Horsens | CVR: 43846507