Rikke Dam

Om mig

Jeg hedder Rikke Dam og jeg er her for, at få dine markting opgaver i hus,
slippe for opgaver der bare ligger og venter,
eller tage rykket med en fast hjælp hver måned.

Tegning af kvinde som vinker

Om mig

Min historie

Jeg er født og opvokset i Herning, hvor jeg også har gennemført min skolegang og PAU uddannelse. Herefter har jeg arbejdet på skift i Herning og København indenfor direkte salg, og stod for rekruttering og den daglige ledelse.

Tilbage i 2019 flyttede jeg til Horsens med mine to børn, og tog en kompetencegivende arbejdsmarkedsuddannelse den grundlæggende lederuddannelse i Vejle. 2019 blev også året hvor jeg, blev uddannet indenfor digital markedsføring i Skanderborg. Igennem hele mit arbejdsliv har jeg arbejdet med salg og marketing 360 grader rundt i nu mere end 10 år. Arbejdet med SEO (søgemaskineoptimering), opbygning af hjemmesider, SoMe (de sociale medier), grafisk design (Photoshop, Indesign, Premiere Pro og Illustrator) og annoncering både indenfor B2B og B2C.

Fordi jeg har arbejdet med salg direkte, har jeg ofte et andet syn på arbejdsopgaverne og arbejdstilgangen. Med mig på holdet får du en marketingfreelancer, der kan hjælpe dig med hele paletten og sikre sammenspillet mellem de forskellige elementer og platforme. For jeg skaber nemlig kontakten til kunder på den ene eller anden måde.

Hvis du nu sidder og er en af dem, som brænder for et CV, er du mere end velkommen til at tage et smut forbi min LinkedIn profil.

Fun facts

"Hvad er så dine svagheder?"

Du har sikkert været til en ansættelsessamtale før, hvor du får stillet dette spørgsmål. Kan du nævne 3 stærke ting og 3 svagheder omkring dig selv?

Mine svagheder eller største udfordringer er jeg meget klar i spyttet omkring, ligesom jeg er med mine stærke sider, for ærlighed og selvindsigt kommer alle længst med. Ja hey alle er ikke perfekte, så stay turned for her kommer de:

3 svagheder

  • Jeg er elendig til matematik
  • Mine tale kundskaber rækker ikke længere end dansk og engelsk
  • Jeg er vanvittig dårlig til, at lade mit arbejde ligge.

3 stærke sider

  • Jeg er udadvendt og elsker en humoristisk stemning
  • Jeg er kreativ men bestemt også kreativ tænkende.
  • Jeg er ansvarsbevist og pligtopfyldende.

Jeg har flere endnu på begge sider, men når vi mennesker bliver bevidste om vores svagheder og styrker. Så har vi mulighed for, at gøre noget ved det aktivt.

Men jeg har accepteret, at jeg aldrig bliver et geni indenfor matematik, heldigvis er lommeregnerne opfundet og jeg får fantastisk hjælp fra bogholder/revisor. Men nu ved du, at hvis du stiller mig et regnestykke med division, er jeg den første som står med lommeregneren.

Digital Marketing med Rikke og computer - om mig

Udvalgte kunder

Når du vælger mig, er du garanteret et trygt samarbejde, du kan stole på.

Ydelser Samarbejde håndtryk med 5 stjerner - Vilkår og Handelsbetingelser

Om mig

Samarbejde og som kunde hos mig

Jeg er ikke bange for at spørge om de svære ting, jeg afdækker alle vinkler og sikre mig, at du som kunde er garanteret marketing i øjenhøjde. Opgaver der bliver færdiggjort, og at du er med hele vejen.

Jeg vil gøre alt for, at du vil kunne mærke dig og din virksomhed igennem alle opgaverne. Med mig på holdet får du altid et helhjertet og ærligt stykke arbejde, med fokus på mest mulig værdi for dig og din virksomhed.

Jeg tror på at vejen frem er et sundt samarbejde bygget på tillid, relationer, god energi og ansvarlighed.

Du skal se mig, som din højre hånd og hvis nogle opgaver bliver større, end hvad mine to hænder kan klare til sammen. Så har jeg et fantastisk netværk, som jeg til enhver tid kan bringe i spil. Så sidder du med nogle ønsker, som jeg ikke har beskrevet på min hjemmeside, så tøv aldrig med at spørge.

Hos mig får du adgang til de kompetencer, din virksomhed har behov for.

Betroet af kunder som

Kontakt mig

Book aftale

Kom i gang nu

© KNOBIA | Solsikkevej 128, 8700 Horsens | CVR: 43846507