Marketing Kursus

Marketing
i Øjenhøjde

1:1 – online eller workshop – DIT VALG

Kurser i Horsens

Marketing kursus i Horsens

På mine 1:1 eller online kurser lærer du bestemt noget nyt, fordi den bliver tilpasset dig, din viden og kunnen. Derudover finder du også ud af, at du faktisk kan benytte teori i praksis.

Jeg afholder både kurser og workshops, så er i et team i en virksomhed, som mangler et indspark for, at i kan rykke jer. Tilpasser jeg workshoppen/kurset præcis til jer og virksomheden.

 

Rikke Dam med macbook

Marketing kurser og workshops

Marketing kurser

KNOBIA tilbyder forskellige kurser indenfor marketing. Ønsker du et kursus med 1:1 oplæring eller ønsker du et online kursus?
Her finder du dit næste marketing kursus.

cropped-logo-til-banner.png
Hjemmeside Lavet af KNOBIA

Oplæringskursus

Er du så heldig, at du sidder med en ny flot hjemmeside lavet af KNOBIA? Hvis ja tilbyder KNOBIA et oplæringskursus. Så du selv kan rette i f.eks. teksten eller ændre i billederne med ro i maven og god samvittighed.

Priser fra / ex. moms

995 kr.

SEO ikon billede
Søgemaskineoptimering

SEO Kursus

Du lærer om tekniske faktorer der har betydning for Google, hvordan du finder søgeord og skriver indhold, der er tilpasset brugerne og dermed Google. Du får sat teori i praksis, og går fra kurset med tips og ticks.

Priser fra / ex. moms

2.995 kr.

Sociale medier ikon til digital marketing
sociale medier

Annoncerings kursus

Du lærer at opsætte annonceringer på de sociale medier. (Facebook, Instagram og LinkedIn) Du kan vælge 1-2 ud af de 3, eller blive oplært i alle 3. Du får sat teori i praksis.

Priser fra / ex. moms

1.995 kr.

hjemmeside ikon billede
hjemmeside

WordPress kursus

Har du brug for en personlig oplæring i WordPress?
Vil du gerne kunne arbejde i WordPress til daglig?
Det lærer KNOBIA dig på dette kursus. Lær hvordan du kan undgå at betale penge til en, som skal stå for din hjemmeside – og gør det selv.

Priser fra / ex. moms

3.995 kr.

tekstforfatning ikon billede
Organisk og ChatGPT

Tekstforfatning kursus

Vil du gerne kunne skrive fangende tekster og spare penge på annoncering eller Google Ads? Det lærer KNOBIA dig på dette kursus. Du lærer om kunsten bag tekstforfatning og hvad der skal til. Efter dette kursus, har du alle redskaber til, at skrive fangende tekster.

Priser fra / ex. moms

2.995 kr.

Dronevideo ikon
Gimbal

Film content kursus

Har du en Gimbal eller vil du gerne lære, at filme med din nyere smartphone? KNOBIA lærer dig på dette kursus at filme, efterfølgende at kunne klippe en film sammen med flere forskellige klip, musik, lyd effekter og transsisions. Så du kan lave en film til din virksomhed eller til din hobby.

Priser fra / ex. moms

2.995 kr.

hjemmeside ikon billede
Elementor i WP.

Elementor i WordPress kursus

Har du brug for en personlig oplæring i Elementor i WordPress?
Vil du gerne kunne arbejde til daglig i Elementor og WordPress?
Det lærer KNOBIA dig på dette kursus. Lær hvordan du kan undgå at betale penge til en, som skal stå for din hjemmeside – og gør det selv.

Priser fra / ex. moms

4.995 kr.

ny hjemmeside
Google ADS

Google Ads kursus

Igennem dette kursus lærer du, at administrer din egen Google Ads konto. Så vil du annoncere med Google Ads, men ikke ved hvordan man gør, herunder opsætning eller manglende strategi? Skal din hjemmeside findes i toppen på Google og have flere besøgende, som ender med en konvertering? KNOBIA lærer dig hvordan du bruger Google Ads.

Priser fra / ex. moms

1.995 kr.

øje ikon
Grafisk design

Illustrator og Photoshop kursus

Med dette kursus lærer du basic hvordan man bruger programmerne? Så vil du f.eks. lære at lave dit eget logo, eller skal dine billeder redigeres og finpudses? KNOBIA lærer dig, hvordan du nemt kommer i gang med redigering af billeder i Photoshop og lave vektor filer i Illustrator.

Priser fra / ex. moms

3.995 kr.

Sociale medier ikon til digital marketing
Strategi

Social medie strategi kursus

En social medie strategi kan være indviklet, hvis man ikke ved hvordan man går til opgaven.
Med dette kursus lærer du, at lave en social medie strategi fra bunden.
Du går fra kurset med en skabelon til, at kunne lave en social medie strategi igen og igen, samt viden om hvordan du laver den. Så hvem er din målgruppe?

Priser fra / ex. moms

3.495 kr.

Dronebillede kamera ikon
Content

Content Creator

KNOBIA lærer dig, at blive en Content Creator. Det omfatter at kunne lave genialt indhold til de sociale medier.
Så med dette kursus kommer du til, at arbejde kreativt med visuel kommunikation, altså videoer der fanger målgruppen. Du lærer at udarbejde videoer til de 3 vigtige punkter som Content Creator: strategi, målgruppe og virksomheds brand.

Priser fra / ex. moms

2.995 kr.

Ydelser Samarbejde håndtryk med 5 stjerner - Vilkår og Handelsbetingelser
Workshop

Marketing Workshop

Mangler din marketingafdeling et lille break fra hverdagens normale rammer? Eller mangler i et frisk pust til at kigge på hverdagens opgaver? KNOBIA afholder marketing workshops for virksomheder. Her kommer teamarbejde på banen, opgaver bliver sat i perspektiv. Teamet bliver styrket og et lille break i hverdagen – kan ændre meget.

Priser fra / ex. moms

3.995 kr.

Rikke fra siden - kursus i marketing - workshop til virksomheder.

Kursus eller Workshops

Workshops til virksomheder

Jeg afholder workshops til virksomheder, så er i et team i en virksomhed, som mangler et indspark, for at i kan rykke jer. Tilpasser jeg workshoppen/kurset præcis til jer og virksomheden.

Ofte stillede spørsgmål

FAQ

KNOBIA er her for at hjælpe dig alle 7 dage i ugen og svarer dig inden 24 timer. Derudover kan du finde svar på de ofte stillede spørgsmål lige her.

KNOBIA logo i farver

Et kursus hos KNOBIA kræver, at du ønsker at lære mere og har interesse i emnet. KNOBIA tilbyder kurser på forskellige niveauer, så uanset om du er nybegynder eller har erfaring, kan KNOBIA hjælpe dig med at finde det rette kursus. KNOBIA tilbyder også fleksible tidsplaner og online kurser, så du kan lære i dit tempo og på dine egne vilkår. Kontakt KNOBIA i dag for at høre mere om kurserne og tilmeld dig allerede i dag.

Prisen på kurser hos KNOBIA afhænger af emnet og varigheden. Du kan finde startpriser under hver kursus.

Du tilmelder dig kurser hos KNOBIA, ved at kontakte Rikke på mail: kontakt@knobia.dk eller ringe på 22328141.

Varigheden af vores kurser varierer afhængigt af emnet og niveauet. Vi tilbyder både korte kurser og længerevarende kurser på flere måneder.

Kurser hos KNOBIA afholdes både online og på Solsikkevej 128, 8700 Horsens.

KNOBIA tilbyder også virksomhedskurser og workshops, hvor Rikke kommer til din virksomhed og underviser.

Rikke er altid klar til at hjælpe sine kursister. Du kan kontakte Rikke via mail kontakt@knobia.dk eller fange hende på 22328141. Du kan forvente et svar inden 24 timer.

Kontakt mig

Book aftale

Kom i gang nu

© KNOBIA | Solsikkevej 128, 8700 Horsens | CVR: 43846507