KNOBIA

Marketing Rådgivning

Ydelser

Rådgivning

Sidder du og overvejer hvilken vej din virksomhed skal gå i forhold til marketing? Lad KNOBIA viser dig, hvordan din virksomhed går bedst hånd i hånd med marketing.

Hvad vil lige præcis min virksomhed få mest ud af? Dette er det spørgsmål KNOBIA oftest støder på, her kan KNOBIA rådgive dig og din virksomhed i den rigtige retning, så din virksomhed får mest muligt ud af marketing. Implementering af en gennemtænkt social mediestrategi vil ikke kun få din virksomhed til at fremstå mere professionelt på de sociale medier, men vil bestemt også øge salg og genkendelse af dit brand.

Dine muligheder for, at markedsføre din virksomhed udvikler sig nemlig hele tiden, og det samme gør din virksomhed. Ofte kan det være lidt af en jungle at finde rundt i den digitale verden, og ønsker man så at stå på egne ben, møder man ofte udfordringer, som man ikke selv kan løse. KNOBIA omsætter marketing til marketing i øjenhøjde, så alle kan forstå den digitale verden. Derfor deler jeg gerne ud af en masse guldkorn, og tilbyder professionel rådgivning og hjælp til markedsføring.

Så vil du vækste din virksomhed?

Marketing rådgivning håndtryk

Udvalgte kunder

Når du vælger mig, er du garanteret et trygt samarbejde, du kan stole på.

Rådgivning

Hjælp til markedsføring

Få KNOBIA som din sparringspartner til marketing. Så du bedre kan træffe de rigtige beslutninger i forhold til synliggørelse af din virksomhed, produkter eller ydelser.

For det handler om at komme godt fra start, og sikre at de marketings ideer, der sættes i gang hænger sammen med de forretningsmæssige planer. 

Vi starter ud med en snak om, dine forretningsplaner. Måske har i dem skrevet ned, andre har dem imellem ørerne. Vi skal snakke om hvem din målgruppe er, dine konkurrenter og hvad der gøre lige præcis jeres virksomhed unik. Vi skal også ind over hvilke tendenser der er på markedet og hvilken rolle jeres virksomhed skal spille på markedet. Det kan også være, at i eventuelt står overfor specifikke udfordringer?

Med denne viden i min rygsæk og lidt arbejde hjemmefra vil KNOBIA være i stand til at levere professionel strategisk marketing rådgivning.

KNOBIA logo i farver

Kontakt mig

Book aftale

Kom i gang nu

© KNOBIA | Solsikkevej 128, 8700 Horsens | CVR: 43846507