KNOBIA

Hjemmeside

Ydelser

Hjælp til en ny hjemmeside?

Sidder du og mangler hjælp til en helt ny hjemmeside eller webshop? Så kan jeg hurtig hjælpe dig i mål. Det kan også være at du mangler en til, at administrere din nuværende?
Eller du har nogle idéer og ændringer, som du vil have lavet på din nuværende hjemmeside såsom citatbokse, billedopsætning eller en anden opstilling.

Om du søger et online visitkort, noget større eller en webshop, så hjælper KNOBIA gerne. Mine løsninger er naturligvis altid mobilvenlige, brugervenligt og er selvfølgelig opsat til effektiv søgemaskine optimering. Alt som bliver lavet fra KNOBIA bliver opbygget fra mit kontor i Horsens.

Book 20 minutters samtale med mig.

hjemmeside ikon billede

Ydelser

ny hjemmeside

Ny Hjemmeside

KNOBIA kan lave din helt nye hjemmeside. Så sidder du med en masse ideer og ønsker, men mangler en, som kan lave den for dig? evt. også en som kan rådgive dig til den bedste løsning, som matcher lige præcis dig.

øje ikon

Frontend

KNOBIA kan hjælpe dig, med ændringer på din nuværende website. Når KNOBIA snakker frontend, er det hvad dine besøgende ser på din hjemmeside. Så skal din hjemmeside skille sig ud fra konkurrenterne eller mangler den at blive finpudset?

Frontend

Den røde tråd

Opsætningen er mindst lige så vigtig, som teksten på dit website. Hvis dine besøgende ikke kan finde rundt, eller dine URL’s ikke matcher Frontend har du et problem.

KNOBIA kan skabe den råde tråd på din hjemmeside, både igennem frontend og teksten, så hvorfor ikke skabe den bedste udgave til dine besøgende?

I nutidens Danmark er det mere eller mindre en nødvendighed at have en. Dog anbefaler KNOBIA ikke, at anskaffe sig en “bare for at have en”. Nej den skal give din virksomhed kunder, salg, synlighed, branding, oplysninger til dine nuværende kunder og potentielle nye kunder. Den skal give din virksomhed, noget som er værdifuldt for lige præcis dig, det er KNOBIA’s fornemmeste opgave. Derfor har KNOBIA flere tips og trick til, at styrke din nuværende eller give din nye hjemmeside et stort plus op i bogen.

Jeg har altid fokus på funktionalitet, brugervenlighed og med mit grafiske touch, er du dermed også garanteret en hjemmeside som grafisk fører den røde tråd igennem hele dit site.

KNOBIA logo i farver

Prisforslag

HJEMMESIDE

Online visitkort

Forside + Kontaktside

3.995 kr.

ex. moms

FARVORIT

5/5

Lille hjemmeside

Forside + Kontaktside + 4 Undersider

6.495 kr.

ex. moms

FARVORIT

5/5

Mellem hjemmeside

Forside + Kontaktside + 10 Undersider

9.495 kr.

ex. moms

Stor hjemmeside

Forside + Kontaktside + 15 Undersider

14.495 kr.

ex. moms

Udvalgte kunder

Når du vælger mig, er du garanteret et trygt samarbejde, du kan stole på.

hjemmeside planlægning

Programmer

WordPress

KNOBIA kan arbejde i Umbraco, Dandomain, Shopify, WordPress og mange andre programmer. Men KNOBIA bygger nye smukke hjemmesider i WordPress. Hvorfor tænker du sikkert?

Af de simple grunde, at KNOBIA har en masse muligheder for, at skabe lige præcis det du ønsker dig, masser af forskellige funktioner, 1000 vis af forskellige måder at opstille din hjemmeside på og sidst men ikke mindst, efter overlevering til dig – er du bedst stillet og giver dig den største frihed fremadrettet.

Kontakt mig

Book aftale

Kom i gang nu

© KNOBIA | Solsikkevej 128, 8700 Horsens | CVR: 43846507